Dogs & Co

meer dan een trimsalon

Ik ben Audrey, eigenaar van Dogs&Co en de Vachtdokter.

Dieren hebben altijd een deel uitgemaakt van mijn leven. Honden, konijnen, kippen, eenden, ratten, cavia's, vissen, vogels, ... alles passeerde de revue.

In 2004 kocht ik mijn Boxer Dille die mijn leven helemaal veranderde.
Omdat ik een goed opgevoede hond wilde ging ik naar een hondenschool, begon ik te lezen en te zoeken naar opleidingen. Zo kwam ik uit bij de 2 jaar durende opleiding hondeninstructeur.
Ondertussen begon ik gehoorzaamheids les en agility les te geven in hondenschool Happy Dog.

In 2007 startte ik met de 2 jaar durende opleiding tot professioneel hondentrimster, omdat ik van mijn hobby echt mijn beroep wilde maken. In 2009 studeerde ik af en kort daarna kwamen de eerste klanten in mijn trimsalon.

Tussen al het gestudeer in kreeg ik ook nog 2 kindjes Noor en Thymen die dikke vrienden werden met de hond Dille.

In 2011 richtte ik samen met een collega de hondensportvereniging 'De Spelende Hond' op. Hier richten we ons vooral op treibball.

Anno 2016 is een jaar van groei maar ook van verdriet.

Het team van Dogs & Co wordt uitgebreid, maar daarnaast moet ik ook mijn muze afgeven. Op 12 februari moeten we Dille laten gaan, ze is net geen 12 jaar geworden. Bedankt Dille om mij mijn passie in het leven te helpen vinden. Ik zal je nooit vergeten wat je allemaal hebt betekend voor mij...

In juni 2016 besloten we een nieuw hondje te verwelkomen, deze keer eentje uit het asiel en wat voor eentje... Pepper komt in ons leven een kruising mops hondje met ? Ze werd samen met haar zusje gevonden in een doos en door lieve mensen naar het asiel gebracht om bij ons een warm nestje te vinden.

In 2017 richtte ik 'De Vachtdokter' op om opleidingen en bijscholingen te kunnen organiseren. Ondertussen zijn de opleidingen voor professionelen overgenomen. Bij De Vachtdokter kan je wel nog terecht om je eigen hond te leren trimmen.

Om een totaal service voor onze klanten aan te bieden kan je bij Dogs & Co ook terecht voor kwaliteitsvolle snacks en voeding en mooie maar betaalbare leibanden, harnassen, ...